LocatieVerlengde Scheperweg 2, 7891 TH KlazienaveenTelefoon 0591-312459 E-mail info@kuperbv.nl

Rijplaten verhuur

Handels en loonbedrijf Kuper heeft al jarenlang ervaring in het verhuren van rijplaten. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om het hier onderstaande soort met afmetingen: 5000 x 1500 x 14 (800KG). Op aanvraag zijn ook afwijkende soorten en maten aan te bieden.

Snelle levering

Het is mogelijk om binnen zeer korte tijd op locatie te leveren met behulp van onze vrachtwagen combinatie. Deze is ingericht om met opgebouwde kraan de rijplaten zeer precies te plaatsen. Bij moeilijk te bereiken locaties hebben wij de beschikking over diverse machines, waaronder shovel, rupskraan en waar nodig mobiele kraan. Onze kenmerken hierin zijn snel en flexibel. Er kan, wanneer er wordt gebeld, op dag van bestelling geleverd worden. Daarnaast is het ook mogelijk platen bij onze vestiging op te halen. De kosten van de levering, waarbij uitleggen,oppakken en ophalen van de platen wordt berekend op basis van een vast uurtarief.

Wanneer u graag vooraf een opgave ontvangt kunt u ons zowel mailen als bellen.

Kwaliteitswaarborging

Alle rijplaten worden in nette en schone staat aangeleverd. En deze kwaliteit willen wij graag waarborgen. Indien de rijplaten vuil en/of krom worden opgehaald of geretourneerd dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Wij zijn daarnaast niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat bij het gebruiken van onze rijplaten.